ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 







ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ







Στην ενορία τηςΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ στο Ναύπλιο, εκτός από το ¨Γεύμα αγάπης -Συσσίτιο, πουλειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια, και σιτίζει  σήμερα πάνω από 110 άτομα κάθε μέρα, και είναι γνωστό αυτό το έργο σε όλους μας, λειτουργεί απόσήμερα και επίσημα  η  Ιματιοθήκη της αγάπης.






 Σήμεραστην ενορία της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ, με πρωτεργάτη τον Ιερέα π. Ελευθέριο Μίχο, βλέπονταςτην μεγάλη ανάγκη σε αυτόν τον τομέα, ανακαίνισαν εκ βάθρων αποθηκευτικούςχώρους που υπήρχαν κάτω από τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού ,με την στήριξητου Δήμου Ναυπλιέων, και ιδιαιτέρως του δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά καιδημιούργησαν σύγχρονους και πρακτικούς χώρους για την αποθήκευση και διανομήρούχων και υποδημάτων αλλά και για διάφορα παιδικά παιχνίδια, τα οποία δίνονταισε όσους έχουν ανάγκη.









 Όσοι ενδιαφέρονται(Πολίτες –καταστήματα) να ενισχύσουν την ¨Ιματιοθήκη της αγάπης¨ του Ιερού Ναού, μπορούν νασυνεισφέρουν καινούργια ή μεταχειρισμένα ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια, πάντοτεσε καλή κατάσταση και καθαρά, προσφέροντας στον Ιερό Ναό.




 Σεαυτή την εκστρατεία αγάπης, η οποία εκδηλώνεται μέσα από την οργανωμένηφιλανθρωπική διακονία της Εκκλησίας, είναι υποχρέωση όλων μας, να βοηθήσουμεόσο μπορούμε, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη συμπαράστασή μαςπρος όλους εκείνους που δοκιμάζονται και αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στιςημέρες πού  διανύουμε, θα μας πει ο Ιερέας του ναού πατέρας ΕλευθέριοςΜίχος.









 Ο ιερέαςτης ενορίας, για μία ακόμη φορά αισθάνεται την ανάγκη μέσα από τα βάθη τηςψυχής του ,όπως μας είπε χαρακτηριστικά ,να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεισφέρουνστο συσσίτιο και στην τράπεζα ρούχων ,δηλ τις εθελόντριες κυρίες και τουςεθελοντές κύριους, αλλά και τους δωρητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: