Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου,με πολύ χαρά και ευγνωμοσύνη, ευχαριστεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίο,διότι  αποδέχτηκε και εκπλήρωσε άμεσα και πρόθυμα την παράκληση και το αίτημα του  Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, διά του Προέδρου αυτού, π. Ελευθερίου Μίχου ,περί δωρεάς προς το Εκκλησιαστικό Μουσείο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου,μίας προσωπικής του Πατριαρχικής Στολής, ως ευλογία και κειμήλιο.



 Είναι μεγάλη η τιμή να έχουμε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, την Κορυφή του Γένους των Ορθοδόξων και τον κραταιό της Εκκλησίας Πρωτεπίσκοπο, ένα Πατριαρχικό Κειμήλιο, μία πατριαρχική Στολή, μέσα στο Εκκλησιαστικό Μουσείο, η οποία αποτελεί ένα μοναδικό ιστορικό ενθύμιο και ένα σημείο αναφοράς της μεγάλης και θαυμαστής και μακράς και δυναμικής Πατριαρχικής πορείας Του, μέσα στην Εκκλησία, τον κόσμο και την ιστορία. 

Ευχόμαστε στον Πατριάρχη μας,  να έχει αμετάπτωτο υγεία, διά συνεχή ενίσχυση στην υψηλή Διακονία   Του,   ἐπ' αγαθώ της   Εκκλησίας μας.

 

 







Δεν υπάρχουν σχόλια: