Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013


Πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου για την ανάθεση μελετών για το κτίριο συσσιτίου του Ι.Ν Ευαγγελίστριας

Μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, τα τελευταία χρόνια o Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας έχει αναλάβει, την πρωτοβουλία της δημιουργίας συσσιτίου για τους απόρους του Δήμου σιτίζονται καθημερινά 150 άνθρωποι. Αναγνωρίζοντας την αξία και την αναγκαιότητα αυτής της τόσο ζεστής και ανθρώπινης χειρονομίας που πραγματικά τιμά την εκκλησία ως θεσμό, ο Δήμος Ναυπλιέων ανταποκρινόμενος άμεσα, για μία ακόμη φορά, στηρίζει το αποστολικό έργο της εκκλησίας και προχωρά στις ενέργειες εκείνες που θα οδηγήσουν στην ανέγερση κτιρίου για την διευκόλυνση της παροχής συσσιτίων στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.


Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων και εγκρίθηκε ομόφωνα η ανάθεση των μελετών για την έκδοση άδειας δόμησης με σκοπό την ανέγερση του κτιρίου αυτού, καθώς και η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων ,του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και της Αναπτυξιακής Νομού Αργολίδας, Αναπτυξιακής Α.Ε. ΟΤΑ για την εκπόνηση των μελετών για την έκδοση άδειας δόμησης.


Επίσης ομόφωνα εγκρίθηκαν οι όροι της σύμβασης, εξουσιοδότησης του κου Δημάρχου για την υπογραφής της και ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του ως μέλος της κοινής επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης.

PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: