ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΟ Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού , ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης προς όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα της οικονομικής κρίσης που διανύουμε στην χώρα μας.Το συσσίτιο του Ιερού Ναού, λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου με την εθελοντική εργασία κάποιων ανθρώπων ,που καθημερινά φροντίζουν για το καλύτερο. Να σημειωθεί πως από το συσσίτιο τρώνε καθημερινά 130 άνθρωποι  από την πόλη του Ναυπλίου .Αξίζει ,λοιπόν, όλοι μας να βοηθήσουμε να συνεχιστεί το έργο αγάπης αυτό που προσφέρει καθημερινά η Ενορία της Ευαγγελίστριας με την ευθύνη του Εφημερίου π. Ελευθερίου Μίχου, και την συμμετοχή περισσοτέρων από 95  εθελοντών και εθελοντριών, είτε με εθελοντική εργασία μόνο μία φορά τον μήνα, είτε δίνοντας χρήματα με απόδειξη, την οποία την καταθέτει όποιος θέλει στην Εφορεία, είτε δίνοντας διάφορα τρόφιμα.
 

 Ας μην ξεχνούμε πως αύριο ίσως να βρεθεί και ένας δικός μας άνθρωπος σε ανάγκη να παίρνει συσσίτιο ή ακόμα και εμείς οι ίδιοι. Ας απαλύνουμε τον πόνο, επομένως, όσο μπορούμε ,προσφέροντας στο συσσίτιο του Ιερού Ναού , Θα μας πει ο ιερέας της ενορίας Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου Πατέρας Ελευθέριος Μίχος.

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ  .....

STUDIO B&G


Read more: http://www.parapolitikaargolida.gr/2012/04/blog-post_877.html#ixzz1s75d4GhG

Δεν υπάρχουν σχόλια: