ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2011


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2011Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 5.00 μ.μ., το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ¨ Ναυπλίου,διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά, Κοπή Αγιοβασιλιάτικης Πίτας για την είσοδο στο νέο έτος 2011.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, όπου προσήλθαν όλες οι κυρίες που εθελοντικά μαγειρεύουν για εβδομήντα (70) συνανθρώπους μας καθημερινά.
Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως και μετά την κοπή της πίτας, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ελευθέριος Μίχος, ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους όσοι συνεισφέρουν σ’αυτό το Θεάρεστο έργο της σιτίσεως αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας,ιδιαιτέρως τις κυρίες που καθημερινά μαγειρεύουν δίνοντας ένα πιάτο φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη. Επιπλέον ευχαρίστησε όλους όσοι παντοιοτρόπως συμπαρίστανται σε αυτό: Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιάκωβο.τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ Παναγιώτη Αναγνωσταρά, το προσωπικό του προγράμματος ¨Βοήθεια στο σπίτι ¨ του Δήμου και τις κυρίες του Κ.Η.Φ.Η. Ναυπλίου που διανέμουν το φαγητό, τους συνδρομητές, επώνυμους και ανώνυμους, τακτικούς και εκτάκτους,οι οποίοι προσφέρουν χρήματα,τρόφιμα,λάδι,αλλά και ολόκληρα ημερήσια γεύματα εις μνήμην των προσφιλών τους,τους φούρνους του Ναυπλίου οι οποίοι δίνουν δωρεάν το ψωμί,αλλά και τα Μ.Μ.Ε. του νομού,για την υποστήριξη που παρέχουν, από την μεριά τους, στο έργο αυτό.
Το ψυχαγωγικό μέρος της Εκδήλωσης τελούσε υπό τη διεύθυνση του Ιεροψάλτου του Ιερού Ναου κ.Αντωνίου Ίσαρη,όπου έψαλλαν τροπάρια και κάλαντα της Πρωτοχρονιάς,πλαισιούμενος από κυρίες , οι οποίοι ιδιαιτέρως ευχαρίστησαν με την ποιοτική έκφραση της μουσικής τους, όλους τους παρισταμένους.
    Μετά την κοπή της πίτας ,η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του Ιερέως π. Ελευθερίου με θέμα: « Η Κυριακή προσευχή ( Πάτερ ημών)» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: