Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017


''Από τα παραμύθια του χθες στην Αλήθεια του σήμερα" ταξίδεψαν στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | 
''Από τα παραμύθια του χθες στην Αλήθεια του σήμερα" ταξίδεψαν στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου (βίντεο)
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων, διοργάνωσαν εκδήλωση την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον Πρωτοπρεσβύτερο, π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο, με θέμα: « Από τα παραμύθια του χθες, στην αλήθεια του σήμερα ».

 Μετά το πέρας της ομιλίας η Χορευτική ομάδα φίλων Π.Λ.Ι. (Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος) ,με το Xορευτικό Όμιλο Nέας Ερυθραίας -του Kέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) ,παρουσίασαν παραδοσιακούς Μικρασιάτικους χορούς. Την εκδήλωση προλόγισε ο Ιεροψάλτης Γεώργιος Μαστής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, η επιτετραμενη στον τομέα του τουρισμου Πόπη Καλκούνου, η πολιτευτής Σόνια Κρίγγου , η διευθύντρια του Europe Direct περιφέρειας Πελοποννήσου Α. Μαντά , η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, Ιερείς και αρκετός κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: