Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015


Ο Μητροπολίτης Αργολίδας έκοψε την βασιλόπιτα των εθελοντών του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου (βίντεο)





















 Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας στην πρόνοια Ναυπλίου ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα, παρουσία και του ιερέως π. Ελευθέριου Μίχου ,των εθελοντών και εθελοντριών του συσσιτίου του Ιερού ναού.









Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός , ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην Αργολίδα Β. Σιδέρης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της Βασιλόπιτας ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο περιφερειακός σύμβουλος Γ.Γαβρήλος.





















Πριν την κοπή της πίτας ο Μητροπολίτης μίλησε στους εθελοντές και μεταξύ άλλων τόνισε για το μεγάλο έργο που επιτελείται στον Ιερό ναό της Ευαγγελίστριας, καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι εθελοντές για να ετοιμάσουν το γεύμα της αγάπης στους απόρους συμπολίτες μας.





























Να σημειωθεί πως από το συσσίτιο του Ιερού ναού βρίσκουν καθημερινά 150 άτομα ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Την όλη εκδήλωση πλαισίωνε μουσικά η ορχήστρα του Π. Γαλάνη.







Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο.
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια: