Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ  ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ 












Tην Κυριακή18 Μαρτίου 2012, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ΣΚΑΪ και οισυνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδώνρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που ταχρειάζονται. Από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, η δράση θα λάβειμέρος σε εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Πάτρας, Πύργου, Αμαλιάδας, Καρδαμύλης,Τρίπολης, Δημητσάνας, Μεγαλόπολης, Κορίνθου, Κιάτου, Λουτρακίου, Ναυπλίου, Άργους, Ερμιόνης, Σπάρτης, Γυθείου,Αρεόπολης, Σαντορίνης, Πάρου, Νάξου καθώς και στον Πειραιά στην εκκλησία τουΑγίου Νικολάου και στα Καμίνια στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου.




Και στο Ναύπλιο και το Αργος από το πρωί συγκεντρώνονται ρούχα και κλινοσκεπάσματα  τα οποία φέρνουν επιμελώς οι κάτοικοι των δύοπόλεων. Στο Ναύπλιο τα ρούχα συγκεντρώθηκαν στον Ιερό ναό ΕυαγγελιστρίαςΝαυπλίου ,όπου ο ιερέας πατέρας Ελευθέριος Μίχος μαζί με τους εθελοντές τα συγκέντρωσανστον ειδικό χώρο που έχει φτιαχτεί στο ναό και κατόπιν μετά από  τον διαχωρισμό που θα γίνει θα τοποθετηθούνστην Ιματιοθήκη της αγάπης, όπως λέγεται ο χώρος που συγκεντρώνονται τα ρούχακαι κατόπιν θα μοιρασθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.









Αλλά και στο Αργος με τη σεπτή ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη  κ. Ιακώβου και τη συνεργασία τουΡαδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ υλοποιήθηκε επιπλέον μια φιλανθρωπική δράση, όπωςάλλωστε στις περισσότερες Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, που σκοπό έχειτην ανακούφιση των απόρων . Σήμερα στο κτήριο της Χριστιανικής Ένωσηςαρρένων Άργους συγκεντρώσανε διάφορα είδη ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων… όπουκατόπιν τα πήγαν στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας για να δοθούν σε όσους τα έχουνανάγκη.

… Θα ήθελε εκ μέρους της Ι. Μητροπόλεως να ευχαριστήσω όλους όσοιεμπιστεύονται την Εκκλησία… Σήμερα πραγματικά στο Άργος βγαίνει το συμπέρασμαπως οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί  Βοηθούν πάντοτε αυτούς που έχουνΑνάγκη.

Πρωτ. Παναγιώτης Κιντής

Υπεύθυνος Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Ι. Μητροπόλεως Αργολίδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: