Μπράβο τους!!! Κίνηση ανθρωπιάς από τους αστυνομικούς της Αργολίδας.

Έξι τόνους τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας κι ένα ιατρικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Άργους προσέφεραν οι αστυνομικοί της Αργολίδας.
  Η τοπική διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τους τελευταίους μήνες διέθεσε όσα χρήματα είχε συγκεντρώσει την τελευταία δεκαετία προκειμένου να οικοδομήσει στο Ναύπλιο ιερό ναό στο όνομα του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου, σε φιλανθρωπικά σωματεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας.


Όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, «η κωλυσιεργία της Ναοδομίας να εγκρίνει την άδεια οικοδομής και η απόφαση του δήμου Ναυπλίου να αποδεσμεύσει οικόπεδο που είχε διαθέσει ο δήμος το 2004 και προοριζόταν για την ανέγερση του ιερού ναού», τους οδήγησε στην απόφαση να διαθέσουν όλα τα χρήματα που υπήρχαν σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, σε φορείς και οργανώσεις που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Συνολικά, προμηθεύτηκαν 6 τόνους τρόφιμα, τα οποία διέθεσαν στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, για το «συσσίτιο της αγάπης» που παρέχει καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», παράρτημα Αρχαίας Κορίνθου, στον ξενώνα του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Η ΦΛΟΓΑ» για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, καθώς και στον ξενώνα που διαθέτει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Τέλος, οι αστυνομικοί της Αργολίδας, για τις άμεσες και λειτουργικές ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Άργους, δώρισαν κι ένα ιατρικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα παραδοθεί τις προσεχείς ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: