Μια πολύ όμορφη και καθ’ όλα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7-7-2011,για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, που διοργάνωσε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ελευθέριος Μίχος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου,μέσα στα πλαίσια του ποιμαντικού έργου της Ενορίας για τους γονείς και τα παιδιά.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και περιελάμβανε ομιλία από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Αδαμάντιο Αυγουστίδη, Ψυχίατρος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών,και Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα «Ο κύκλος της ζωής στην οικογένεια »,ένα θέμα που και στις μέρες μας είναι αρκετ'α επίκαιρο.
Μετά την ομιλία η δημοτική χορωδία του Δήμου Ναυπλίου υπό την δ/νση του κ. θεοδόση Αντωνιάδη απέδωσε παραδοσιακά τραγούδια και στην συνέχεια το ¨Εργαστήρι ελληνικού χορού,υπό την δ/νση του κ. Χρήστου Λεβέντη με πολλά παιδιά ,χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της πατρίδα μας.
Την εκδήλωση προλόγισε η εκπαιδευτικός κα. Ιωάννα Ζακυνθινού.Σημαντική ήταν επίσης η μεγάλη προσέλευση του κόσμου,όπου με έντονο ενδιαφέρον παρακολούθησε την εκδήλωση καικατέκλυσε όλο το προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού. Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως,ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς,ο διοικητής του στρατοπέδου του μηχανικού Ναυπλίου συνταγματαρχης Μηνάς Παπαδάκης κ.α.
































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: