Εκδήλωση στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου


Εκδήλωση στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
















 


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8-7-2010,η προγραμματισμένη εκδήλωση στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου που διοργάνωσε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ελευθέριος Μίχος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου,μέσα στα πλαίσια του ποιμαντικού έργου της Ενορίας για τους γονείς και τα παιδιά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρου του Ιερού Ναού και περιελάμβανε ομιλία από τον ψυχοθεραπευτή ενηλίκων-οικογενειών και παιδοψυχοθεραπευτή κ. Ευάγγελο Ρέντα με θέμα: «Μεγαλώνοντας με αγάπη υπεύθυνα παιδιά.Τα καλοπροαίρετα λάθη των γονέων», όπου και προβλήθηκαν σχετικές διαφάνειες.
Μετά την ομιλία η δημοτική χορωδία του Δήμου Ναυπλίου υπό την δ/νση του κ. θεοδόση Αντωνιάδη απέδωσε παραδοσιακά τραγούδια και στην συνέχεια το ¨Εργαστήρι ελληνικού χορού¨,υπό την δ/νση του κ. Χρήστου Λεβέντη με πολλά νέα παιδιά ,χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της πατρίδα μας.
Την εκδήλωση προλόγισε η εκπαιδευτικός κα. Ιωάννα Ζακυνθινού.










































Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Σεβασμιώτατατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Ιάκωβος,Ιερείς της Μητροπόλεως,ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός,ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς,ο Αντινομάρχης Αργολίδας κ. Κ. Ντρούλιας,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλίου κ. Ν. Αρματάς,ο πρόεδρος της δημοτικής χορωδίας Ναυπλίου κ. Κ. Λούμος,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Α.Χριστόπουλος,ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος και πλήθος κόσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: